Agenda:

   Taal:    nederlands   Frysk Welkom Nieuws Kerk Terkaple Prikbord Contact  

Menu

Dorpen en bewoners
Plaatselijk belang
De Earrebarre
Voorzieningen
Jongeren
Verenigingen
Bedrijven
Agenda
Fotoalbums
Youtube
Gastenboek
Links


Jongeren

De Jeugdgroep

Om te beginnen willen we graag even vertellen waar wij ons mee bezig houden hier in de dorpen Terkaple, Akmarijp en Goingarijp!

Wij als Jeugd zijn ongeveer 4 jaar terug begonnen met het organiseren van activiteiten. Dit is gekomen uit de keuken- tafelgesprekken vanuit het plaatselijk belang. We vonden met z’n allen dat er voor onze leeftijdscategorie weinig te beleven viel en wilden daar graag verandering in brengen. Het idee erachter is dan ook opgezet met het doel dat ‘de jeugd wat organiseert voor de jeugd’ (vanaf 12 jaar oud; voorgezet onderwijs). Onder begeleiding van een volwassene.

Contactpersoon: Inez vd Meer 0566-851199/06-4624600

/www.facebook.com/groups/122326914576316

Een avond weg met de jeugd groep.

Voor de jeugd van de omstreken van Terkaple hebben we een jeugd groep. Om de 2 maanden gaan we een avond weg. De eerste keer toen zijn we gaan lasergamen, dan krijgt iedereen een pak aan en een soort geweer, op het pak en het geweer zitten rode lampjes en als je met je geweer op dat lampje met je laser schiet dan krijg je een punt, en wie na 11 minuten de meeste punten scoort heeft gewonnen. De tweede keer zijn we gaan bowlen, de derde keer zijn we naar het zwembad geweest en de laatste zijn we naar de bioscoop in Sneek geweest naar Ice Age 4. Inez van der Meer is elke keer mee geweest en heeft alles geregeld samen met een paar leden van de jeugd groep, we hebben een paar avonden voor de activiteit met elkaar gebeld over wie mee ging, het vervoer en vervoer middel. Het was altijd heel erg leuk!

                                                                                   Evert Hibma  Snikzwaag, juli 2012